Vakantiewoningen huren aan de westkust via Westkustvillas
Vakantiewoningen huren aan de westkust via WestkustvillasVakantiewoningen huren aan de westkust via WestkustvillasVakantiewoningen huren aan de westkust via WestkustvillasVakantiewoningen huren aan de westkust via Westkustvillas
Jan van Looylaan 69
8670 Koksijde

T +32 477 832 085
E info@westkustvillas.be
http://www.westkustvillas.be
Openingsuren: 

Telefonisch of mail www.westkustvillas.be

Koksijde vakantiewoning Hommelhof

Schitterende villa met een heerlijke grote tuin gelegen in de rustige, mondaine villa-wijk van Sint-Idesbald. De vakantiewoning is zeer comfortabel ingericht met 5 slaapkamers en 2 badkamers ingericht voor families of groepen tot 11 personen. U kunt hier na een dagje strand heerlijk ontspannen in de tuin of een gezellige barbeque met vrienden of familie hebben. Naast de kustvilla vertrekken er verschillende wandelroutes, fietspaden en de plaatselijke mountainbikeroute.

Sint-Idesbald is alom gekend om zijn uitzonderlijke voedingswinkels met hun delicatessen en specialiteiten, gezellige eethuizen en zijn cultuur. Van hieruit heeft u een ideale uitvalsbasis naar dichte steden zoals Oostende en Brugge of over de grens met Frankrijk richting Duinkerke of Rijsel. Dichterbij mag u uiteraard Nieuwpoort of Ieper niet vergeten elk met hun oorlogsverleden. Voor de kleinsten van de groep mag Plopsaland en Plopaqua uiteraard niet ontbreken op enkel 3 kilometer van Villa Hommelhof.

Toon meer
Toon minder

In samenwerking met